Home » Teams

Teams

Slob Management werkt bij grotere opdrachten in teamverband. Het onderwijsteam is ons vaste team en bestaat uit deskundigen op het gebied van begeleiding van studenten. Maar we stellen ook tijdelijke teams samen, die bestaan uit zelfstandige professionals. Deze teams worden specifiek op projecten ingezet waar zij het meeste kennis van hebben.

Onderwijsteam:

Fred van Es

Fred van Es is een deskundige project- en interim manager in de sociale sector, met een ruime ervaring in de non-profitsector. Maar hij beleeft ook veel plezier aan het begeleiden van studenten, die door zijn gestructureerde aanpak weer gemotiveerd raken.

Jolanda van der Linden

Jolanda van der Linden zet haar kennis en ervaring vooral in voor de begeleiding en motivatie van studenten. Zij is gespecialiseerd in het ondersteunen en coachen van studenten. Niet alleen vakinhoudelijk, want ze helpt hen ook bij het wegnemen van obstakels tijdens het afstudeerproces.

Nelie Duijm 

Nelie Duijm onderhoudt de coördinatie en het strategisch contact met elke opdrachtgever van Slob Management en is volledig inzetbaar op ieder werkgebied van zorg & welzijn en onderwijs.