Home » Sociale sector » Projectmanagement

Projectmanagement

Aangepaste wetgeving, snelle marktontwikkelingen en nieuwe spelers. De zorg- en welzijnssector wordt gedwongen hierop in te spelen, maar niet elke organisatie heeft de kennis of contacten hiervoor in huis. Of beschikt gewoonweg niet over de ervaring en/of tijd. Dergelijke projecten zijn ons op het lijf geschreven. Projecten met een kop en een staart.

Elk project wordt gestructureerd beetgepakt. Van inhoudelijke kwesties tot meer organisatorische projecten zoals het opzetten van een callcenter, automatisering- of een certificeringtraject. Maar ook transformatieprojecten wanneer meerdere organisaties gaan samenwerken of als een reorganisatie aan de orde is. Hierbij richten wij ons als projectmanager op procesbewaking en voortgang.

In de praktijk variëren de opdrachtgevers en de opdrachten enorm. Naast zorg- en welzijnsorganisaties, kinderopvang, overheden en hogere opleidingsinstituten, maken soms ook organisaties uit andere sectoren gebruik van onze kennis en expertise. Een welkome aanvulling op ons klantenbestand.

 

Terug naar Sociale sector