Home » Sociale sector » Organisatiesupport

Organisatiesupport

Als objectieve buitenstaanders met kennis van zaken brengen wij op praktische wijze een situatie in kaart. Duidelijk en concreet. Dit doen wij aan de hand van een oriënterend gesprek en de aan ons verstrekte stukken.
Op basis van deze gegevens brengen wij een schriftelijk voorstel uit, waarbij u de keuze hebt een gedeelte of het gehele traject met ons te bewandelen. In dit voorstel wordt veelal een werkstructuur gedefinieerd, die als platform dient voor het vervolgtraject.


In sommige gevallen is de eerste fase van een dergelijke werkwijze voldoende voor een opdrachtgever om zelf betere (strategische) keuzes te kunnen maken. In andere gevallen worden wij gevraagd het vervolgtraject verder te begeleiden, omdat de capaciteit of specifieke kennis binnen de organisatie ontoereikend is.

 

Elk project is anders, niet alleen vanwege de organisatie zelf, maar ook door veranderingen in de sector. Door onze parate kennis en ervaring zijn wij voor elk project direct inzetbaar.
Organisatieprojecten waarbij onze visie, kennis, netwerk en ervaring zoal van nut kunnen zijn: fusie, schaalvergroting, reorganisatie, (interne) organisatieverandering,  intensieve samenwerking met derden en procesverbetering.

 

Terug naar Sociale sector