Review

Elly van de Graaf en Koos Verwoerd, van bureau Van de Graaf en Verwoerd

zijn authentieke partners voor het leveren van tijdelijke ondersteuning: interim-management, organisatieadvies, executive search, coaching en training!

'Onze kennismaking met Nelie stamt uit 1987. We hebben haar in de loop van de jaren ontmoet in diverse rollen: opdrachtnemer (interim-manager of organisatieadviseur), opdrachtgever en collega.

Wat Nelie in al die hoedanigheden kenmerkt is haar authenticiteit, intelligentie in analyse en aanpak, moed, uithoudingsvermogen en humor.

Het is een genoegen met haar samen te werken'.

Jolanda van der Linden, van bureau Lindencoacht,

geeft doelgerichte begeleiding aan managers, team en organisaties in de kinderopvang en zorg.

'Nelie kan in complexe situaties de helderheid brengen die organisaties verder brengt. Haar analyses zijn scherp. Het doel weet zij voor iedereen op heldere wijze over te brengen en met dezelfde heldere benadering weet zij mensen te motiveren in beweging te komen. Haar out of de box denken ben ik nog niet eerder tegengekomen en biedt mogelijkheden waar anderen opgeven'. 

Monique Dongelmans, directeur/ bestuurder Mundo Kinderopvang

'Nelie heeft bijna 2 jaar bij ons gewerkt als interim-manager bij diverse clusters. Clusters met diverse aandachtspunten.

Kenmerken van Nelie zijn: gepaste afstand, nuchter, grote lijnen en relativeren. Gelardeerd met wat droge humor is ze een fijne vrouw om mee samen te werken'.